Menu Sluiten

keuringen en inspecties

De veiligheid in uw installaties is van groot belang. Om u te waarborgen dat de veiligheid goed geregeld is kunnen wij, als Connexxie Elektrotechniek keuringen en inspecties verzorgen van uw elektrotechnische installatie. Of het nu de elektrische of uw duurzame zonnepanelen installatie betreft, wij verzorgen diverse keuringen en inspecties.

Een inspectie kan gewenst zijn als u zelf de situatie niet meer honderd procent vertrouwt of omdat bijvoorbeeld de overheid of verzekeraar u verzoekt de conditie van uw systeem te overleggen.

Voor de werkzaamheden nemen wij met u de uitgangspunten door; aan de hand van welke normen wordt de inspectie gehouden en met welk doel? Zijn alle benodigde gegevens aanwezig? Wat wordt er verwacht van de inspectie? Wij houden rekening met (vitale) onderdelen, welke niet spanningsloos gemaakt kunnen worden. Daarvoor spreken wij een tijdstip af, desnoods in de avond of weekend, zodat uw werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

Vervolgens ontvangt u een opgave van de kosten voor deze werkzaamheden. Als u hiermee akkoord gaat dan plannen wij het bezoek samen met u in. Onze medewerker voert vervolgens de werkzaamheden voor u uit. Op kantoor worden door Connexxie Elektrotechniek de bevindingen verwerkt van de keuringen en inspecties tot een rapportage.

Naast een incidentele keuring is het ook mogelijk om periodieke inspecties door ons uit te laten voeren. Neem contact met ons op voor een passend advies per mail: inspectie@connexxie.nl

Contact

Connexxie Elektrotechniek keuringen en inspecties