Menu Sluiten

Over ons

Benieuwd naar wat ConneXXie Elektrotechniek dan voor u betekenen?

Het antwoord op deze vraag is geen vast gegeven, want we zijn voortdurend in beweging. Kwaliteit in techniek en economisch verantwoorde installaties zijn basis uitgangspunten van de dienstverlening van ConneXXie Elektrotechniek.
Onze kwaliteit van ConneXXie Elektrotechniek is gebaseerd op:

  • Continu├»teit, Als jong bedrijf is ConneXXie Elektrotechniek in ontwikkeling. Van klassiek elektrotechnisch installatiebedrijf naar een totaal integrator voor duurzame elektrotechnische installaties
  • Kennis en ervaring, Alle medewerkers bevinden zich voortdurend in een opleidingstraject
  • Duurzaam, Bij alle installaties die we ontwerpen, aanbrengen en onderhouden zullen we zorg dragen voor de duurzaamheid ervan
  • Innovatief, Alle state-of-the-art installaties worden door ConneXXie ge├»nstalleerd en onderhouden. Nieuwe ontwikkelingen en producten hebben onze voortdurende aandacht
  • Kennis van de klant, Wij zorgen voor uw installaties en kennen uw wensen, doelen, organisatie en werkgebied.

Onze klanten kunnen zich op basis van door ConneXXie Elektrotechniek degelijk aangelegde en onderhouden installaties, volledig richten op de kwaliteit van de eigen producten en diensten. Uw elektrotechnische installaties zijn middelen en gereedschappen voor het leveren van uw eigen diensten en producten.

We spreken duidelijk daarom af, dat wij 24 uur per dag zorgen voor uw installatie(s) en u kunt zich volledig richten op hetgeen u goed in bent, namelijk het leveren van uw eigen producten en diensten.

Als u uzelf kunt vinden in deze taakverdeling, dan is ConneXXie Elektrotechniek uw partner! Neem contact met ons op en we geven gezamenlijk invulling aan de samenwerking.

Het resultaat van onze kwaliteit staat tot uw dienst!

Wij realiseren elektrotechnische projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw; zowel voor bedrijven en particulieren. Een onafhankelijke inspectie voeren wij tevens uit in samenwerking met uw eigen (huis)installateur, waarbij wij als partner fungeren.

Klantgericht

Meedenken is onze kracht. Connexxie Elektrotechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. U maakt in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar en wij geven gericht advies.

Vakkundig

Wie kiest voor Connexxie Elektrotechniek, kiest voor een erkend en vakkundig installateur. Onze techneuten houden door scholing hun vakkennis bij en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechniek. Natuurlijk beschikken wij over de alle certificeringen voor de verschillende werkgebieden. Onze eigen keurmeesters verrichten NEN 3140-keuringen voor woonhuizen en bedrijven. Wij zijn aangesloten en erkend bij de InstallQ voor zowel onze installateurstak (REI) en volledig erkend inspectiebedrijf (IBER).

Connexxie Elektrotechniek Over ons