Menu Sluiten

Energieverdeler of groepenkast

Connexxie Elektrotechniek heeft in het verleden honderden energieverdelers samengesteld voor zowel particulieren als onze zakelijke klanten. Een kleine energieverdeler of groepenkast van 40A tot 3200A voor onze grotere zakelijke klanten.

Energieverdeler

Energieverdeler

Samen met onze klant bespreken we de mogelijkheden, en houden zeker rekening met de mogelijke toekomstplannen. Indien er op een later tijdstip bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen aangesloten zal moeten worden op deze energieverdeler of groepenkast, dan kan daar nu alvast rekening mee gehouden worden met de dimensionering. Het zou immers zonde zijn van de investering, als er later blijkt dat er nog een uitbreiding op moet plaatsvinden. Klaar voor de toekomst!

Uiteraard hoort bij elke geleverde energieverdeler een duidelijke beschrijving en zullen wij deze verdeler ook in onze werkplaats beproeven. Mocht er een inspectie of keuring moeten plaatsvinden, om te controleren of de verdeler nog veilig is en de gebruikte componenten te controleren op hun werking, kunnen wij dit desgewenst ook controleren. Een geducht component is de aardlekbeveiliging. Sommige mensen drukken regelmatig op het testknopje, maar dit is slechts een mechanische controle. Doet dit component het ook als u hem echt nodig heeft? Wij controleren dan bijvoorbeeld of de aardlek bij de juiste stroom snel genoeg reageert, zodat er geen (levens)gevaarlijke situatie optreedt.

Onze kwalitatieve verdelers ontwerpen we zelf, assembleren ze en stellen ze ook in bedrijf. Eventuele noodverdelers kunnen wij vaak uit voorraad leveren.

Geef mij advies!