Menu Sluiten

Installatiebedrijf Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken. Minder afhankelijk zijn van de grillen van de grote energieleveranciers. Op een buitengewoon duurzame manier energie besparen. Dat kan met zonnepanelen. Plaats zonnepanelen op uw dak en geniet van geweldige voordelen.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen op uw dak vangen de zonne-energie op. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare elektriciteit voor binnen- en buitenshuis. Overstappen op zonnepanelen hoeft niet ingewikkeld te zijn. De elektriciens van technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek maken het u gemakkelijk. Wij onderzoeken of uw dak geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen. U bent dan verzekerd van de beste zonnepanelen tegen de beste prijs in de markt. Ook is deskundig advies en vakkundige plaatsing door onze professionele elektriciens inbegrepen.

Zonnepanelen installateur

Zonnepanelen leveren zonne-energie. Zonne-energie is gratis, altijd beschikbaar en bovenal milieuvriendelijk. Zo verdient u op een duurzame manier uw investering van het plaatsen snel terug. U bereikt met deze investering en innovatie snel rendement. De elektriciens van technisch installatiebedrijf Connexxie Elektrotechniek verzorgen de installatie van zonnepanelen. Wij plaatsen de zonnepanelen. Ook verzorgen wij het onderhoud aan uw zonnepanelen. Uw voordelen:

Lagere energierekening
Met zonnepanelen maakt u gebruik van een gratis en onuitputtelijke bron van energie. Sterker nog: u verbruikt onbezorgd energie, zonder dat u dat terugziet op uw energierekening. En de elektriciteit die u niet gebruikt, gaat terug het net in. U krijgt hiervoor een vergoeding van uw elektriciteitsbedrijf. Wilt u geen last hebben van de prijsstijgingen die uw energieleverancier u voorschotelt, begin dan nu met het opwekken van uw eigen stroom. U bereikt zo snel rendement op de beste zonnepanelen. Zonnepanelen, duurzaam én betaalbaar.

Hogere waarde van uw woning/bedrijf
Uw investering in zonnepanelen verhoogt direct de waarde van uw woning of bedrijf. Het zorgt ook voor een gunstiger Energielabel voor uw woning en bedrijf. Bovendien is het feit dat u zelf goedkope energie produceert een pluspunt bij eventuele verkoop.


Milieuvriendelijk
Zonnepanelen leveren zonne-energie. Zonne-energie is schone energie, zonder negatieve effecten op mens en milieu. Wilt u echt bijdragen aan een duurzame samenleving, dan is zonne-energie een uitstekende keuze. Voor uzelf én voor de generaties na u.

Rendabel
De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen zijn de laatste jaren fors gedaald. Dankzij technologische ontwikkelingen bieden zonnepanelen een steeds hogere opbrengst. Tegelijkertijd stijgen de energieprijzen. Dit geeft gog meer reden om zonnepanelen snel te plaatsen. Wist u dat zonnestroom nu al goedkoper is dan de stroom van uw energieleverancier? Deze ontwikkelingen hebben een sterke invloed op de terugverdientijd van zonnepanalen. Uw investering is dan ook binnen afzienbare tijd terugverdiend. Dat is nog eens een goede besteding van uw spaargeld, zeker gezien de belasting die u daarover betaalt en de lage spaarrente momenteel. Twijfelt u nog?

Onbezorgd energie gebruiken
Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. U gebruikt deze stroom direct. Is het aantal zonnepanelen op het dak voldoende voor uw totale energieverbruik? Dan gebruikt u energie zonder extra stroom van uw leverancier. Komt u toch nog wat vermogen te kort? Dan gebruikt u de stroom van uw leverancier. Hoe dan ook, u gebruikt onbezorgd energie.

Deskundig advies en plaatsing
Bij Connexxie Elektrotechniek plaatsen we vrijwel dagelijks nieuwe zonnepanelen. Dat doen we al sinds de zonnepanelen in Nederland verkrijgbaar zijn. Hiermee hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan. Ook als het op advies aankomt. Wij voorzien u van bijzonder goed advies en natuurlijk plaatsen wij de beste zonnepanelen met erkende monteurs, zodat de zonnepanelen niet bij de eerste storm van het dak afwaaien. Ook voor onderhoud van uw zonnepanelen bent u bij ons op het juiste adres.

Waarom Connexxie Elektrotechniek

  1. Eén aanspreekpunt voor levering, plaatsing, controle en onderhoud van zonnepanelen.
  2. Een vakkundig elektricien met veel ervaring in zonnepanelen.
  3. Een installateur die kiest voor duurzame energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Advies?

Wilt u meer informatie over de beste zonnepanelen of wilt u graag zonnepanelen kopen? Doe vandaag nog een aanvraag, wij streven ernaar binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen, zodat u niet lang hoeft te wachten. Nu investeren is straks profiteren!

Geef mij advies!