Menu Sluiten

Onze normen en waarden

Binnen ConneXXie Elektrotechniek is de cultuur afgestemd op de volgende normen en waarden. Vanuit de leiding worden deze normen en waarden gestimuleerd.

 1. Klantgerichtheid
  We luisteren naar klanten en naar elkaar. We investeren slim tijd en energie om de behoeften en uitdagingen van de klant te begrijpen en zijn betrokken bij de oplossing ervan. Het is een wezenlijk onderdeel van het opbouwen van vertrouwen, relaties en business.

 2. Betrokkenheid bij de uitvoering
  We leveren aantoonbare toegevoegde waarde voor onze klanten. We zijn oplossingsgericht. We doen wat we zeggen. We leveren resultaten op tijd, binnen het budget en volgens overeengekomen kwaliteitsnormen. Afspraak = afspraak.

 3. Collegialiteit
  We beschouwen het werk als een sociale plek, met ruimte voor humor, warmte en samenwerking. Een plek waar talent en samenwerking gestimuleerd worden. We hebben plezier in wat we doen.

 4. Ondernemerschap en teamgeest
  Als team delen we kennis en denken we vooruit om nieuwe kansen te benutten. We beheren het heden, maar maken plannen voor de toekomst.

 5. Kostenbewustzijn
  We zijn ons er goed van bewust dat alles wat we doen van invloed is op onze winstgevendheid. Het beheersen van uitgaven en kosten klinkt wellicht saai, maar als we het goed doen, hebben we een noodzakelijke basis voor een veelbelovende toekomst.

 6. Innovatie en vernieuwing
  Wij vinden innovatie en vernieuwing binnen elke afdeling van ons bedrijf van strategisch belang en kiezen ervoor om hierbij gebruik te maken van de beste in de markt beproefde en bewezen concepten en modellen.