Menu Sluiten

Over ons

Betrokken bij uw werk! Wat kan ConneXXie Elektrotechniek dan voor u betekenen?

Het antwoord op deze vraag is geen vast gegeven want we zijn voortdurend in beweging. Kwaliteit in techniek en economisch verantwoorde installaties zijn basis uitgangspunten van de dienstverlening van ConneXXie Elektrotechniek.
Er zijn echter een aantal zaken waarop de kwaliteit van ConneXXie Elektrotechniek gebaseerd is.

  • Continu├»teit, Als jong bedrijf is ConneXXie Elektrotechniek in beweging. Van klassiek elektrotechnisch installatiebedrijf naar een totaal integrator voor duurzame elektrotechnische installaties
  • Kennis en ervaring, Alle medewerkers bevinden zich voortdurend in een opleidingstraject
  • Duurzaam, Bij alle installaties die we ontwerpen, aanbrengen en onderhouden zullen we zorg dragen voor de duurzaamheid ervan
  • Innovatief, Alle state-of-the-art installaties worden door ConneXXie ge├»nstalleerd en onderhouden. Nieuwe ontwikkelingen en producten hebben onze voortdurende aandacht
  • Kennis van de klant, Wij zorgen voor uw installaties en kennen uw wensen, doelen, organisatie en werkgebied.

Onze klanten kunnen zich op basis van door ConneXXie Elektrotechniek degelijk aangelegde en onderhouden installaties, volledig richten op de kwaliteit van de eigen producten en diensten. Uw elektrotechnische installaties zijn middelen en gereedschappen voor het leveren van uw eigen diensten en producten.

We spreken daarom af; Wij zorgen 24 uur per dag voor uw installatie(s) en u kunt zich volledig richten op hetgeen u goed in bent; namelijk het leveren van uw eigen producten en diensten.

Als u uzelf kunt vinden in deze taakverdeling dan is ConneXXie Elektrotechniek uw partner! Neem contact met ons op en we geven gezamenlijk invulling aan de samenwerking.

Het resultaat van onze kwaliteit staat tot uw dienst!

en realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw; zowel voor bedrijven en particulieren.

Servicegericht

Onze storingsdienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week stand-by om u te helpen met storingen.

Klantgericht

Meedenken is onze kracht. Connexxie Elektrotechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. U maakt in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar en wij geven gericht advies.

Vakkundig

Wie kiest voor Connexxie Elektrotechniek, kiest voor een erkend en vakkundig installateur. Onze techneuten houden door scholing hun vakkennis bij en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechniek. Natuurlijk beschikken wij over de alle certificeringen voor de verschillende werkgebieden. Wij zijn ISO 9001:2008-gecertificeerd. Onze eigen keurmeesters verrichten NEN 3140-keuringen voor woonhuizen en ons bedrijf is gecertificeerd door het Nationaal Centrum Preventie (KIWA NCP). Op het gebied van inbraak zijn wij VEB-gecertificeerd. Ook zijn wij aangesloten bij de onze brancheorganisatie UNETO-VNI en Uw Duurzame Installateur.