Menu Sluiten

Storing

Storingen

Wij staan 24/7 klaar om uw elektrotechnische storingen op te lossen

Heeft u thuis, op kantoor of in de werkplaats een stroomstoring of technische storing waarmee u zich geen raad weet? Bel dan Connexxie Elektrotechniek. Voor urgente storingen staan onze elektriciens binnen afzienbare tijd bij u voor de deur. Wij verhelpen uw elektra storingen.

Zakelijk

Als zakelijke klant wilt u de zekerheid dat uw machinepark optimaal blijft functioneren. Machinestilstand door een stroomstoring komt altijd ongelegen en kost geld. Daarom zoekt u een betrouwbare partner die altijd en dus ook in het weekend en ’s nachts, klaar staat bij calamiteiten. Connexxie Elektrotechniek is dé oplossing voor onze vaste klanten om ook bij kleine technische problemen verzekerd te zijn van hulp. Bent u geen vaste klant van ons, maar wilt u wel gebruikmaken van onze 24-uurs service? Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Particulier

Heeft u een stroomstoring, doorgebrande aardlekschakelaar of kortsluiting in uw woning en weet u niet waar het probleem vandaan komt of wat u eraan moet doen? Connexxie Elektrotechniek is snel ter plaatse om het probleem voor u op te lossen. Zo bent u verzekerd van een veilige elektra installatie en geniet u weer van uw nachtrust. De elektricien adviseert of uw elektrotechnische installatie nog voldoet aan de geldende eisen op het gebied van (brand)veiligheid.

Onderhoudscontract

Op uw bestaande installaties bestaat een mogelijkheid om een periodiek onderhoudscontract af te sluiten. Door de installatie periodiek te onderhouden, verkleint u de kans op elektra storingen aanzienlijk.

De voordelen

  1. Directe deskundige technische support
  2. Onze technici reageren binnen de afgesproken responstijd
  3. Benodigde onderdelen zijn dankzij een spare part service snel voorhanden
  4. Een heldere rapportage vanaf uw melding tot en met het verhelpen van de storing
  5. Geen verrassingen achteraf

Contact