Menu Sluiten

Uw Elektrotechnisch installateur

Zoekt u een elektrotechnisch installatiebedrijf in de regio Zeeland die divers elektrotechnisch installatiewerk kan verrichten? De kernactiviteiten van Connexxie Elektrotechniek zijn het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord. Wij zijn met name gespecialiseerd in het uitvoeren van krachtstroominstallaties, energiedistributie, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties en diverse beveiligingssystemen. Wij zijn uw Elektrotechnisch duurzame installateur.

Als elektrotechnisch installateur voldoen wij uiteraard aan de normen, voorschriften en eisen die aan een elektromonteur gesteld worden. Wij houden ons dagelijks bezig met het adviseren, installeren en onderhouden van diverse soorten elektrotechniek, van een brandmeldinstallatie tot een domoticasysteem of diverse technische oplossingen met betrekking tot in brandpreventie. Wij denken graag met u mee en komen altijd met de juiste oplossing die past bij uw wensen.

Nieuwbouwprojecten

Ons vakkundig team van elektro installateurs zijn vaak binnen nieuwbouwprojecten bezig, waar technisch installatiewerk nodig is. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, woningcorporaties, aannemers etc. maar wij werken ook voor kleine projecten bij bedrijven of particulieren. Als erkende installateur in duurzame elektrotechniek vindt u bij ons alles onder één dak en dat werkt wel zo snel en makkelijk.

Installatiewerk voor particulieren

Installatiewerk doen wij ook voor particulieren en huiseigenaren voor kleinere technische installaties. Naast het aanleggen van een domoticasysteem, installeren wij ook vaak een alarminstallatie. Daarnaast kunnen wij bij u zonnepanelen of een laadpaal installeren. Bij ons heeft u altijd een ruime keuze uit kwaliteitsproducten en een deskundige uitvoering door zeer ervaren installateurs.

Contact